Make your own free website on Tripod.com

Dj. Albani

Faqja e Pare
Muzik
Foto Personale
FoTo
Coment
Regjistri
Dj. Albani "POEZI DASHURIE"

Regjistrohu Tani Ne WEB

Per Tu Antarsuar Ne Keta WEB ju Duhet tu pergjigjeni kerkesave te poshte shenuara:
  1. Emeri:                    
  2. Mbiemeri:                   
  3. Mosha(Data dhe Viti i Lindjes):                      
  4. Gjinia:             
  5. Qyteti (Ku Jetoni):                    
  6. Shteti ( Ku Jeton):                     
  7. Profesioni (Nese jeni nxenes tregoni dhe emerin e shkolles):                   
  8. Foto Juaj (Nuk eshte e domosdoshme):

Te gjitha keto i kompletoni dhe i dergoni ne e-mail: Dj_Albani@hotmail.com

nenli.jpg

Ekrem Karaxha
(NENLI)
11.09.1985 Drenas KOSOVA
e-mail: Nenli_Boy@hotmail.com

Choose a picture from the Gallery

Liridona Gruda
(LIRA)
 
x.x.1987 Skenderaj KOSOVA
e-mail:x@hotmail.com

Choose a picture from the Gallery

Bujar Gashi
(LALI)
x.x.1987 Drenas KOSOVA
e-mail: lali_boy18@hotmail.com

Choose a picture from the Gallery

Behar Gashi
(HALI)
x.x.1987 Drenas KOSOVA
e-mail: x@hotmail.com

Choose a picture from the Gallery

Valbona Nika
(BONA)
08.05.1987 Drenas KOSOVA
e-mail: Miss_Modelja_1@hotmail.com

Choose a picture from the Gallery

Product Info
Product line 1
Product line 2

Choose a picture from the Gallery

Mendohie Zymberi
(MENDA)
x.x.1987 Drenas KOSOVA
e-mail: Menda_NaughtyGirl@hotmail.com

Choose a picture from the Gallery

Ermira Hadja
(ERA)
x.x.1987 Drenas KOSOVA
e-mail: x@hotmail.com

Choose a picture from the Gallery

Majlinda Osmani
(LINDA)
x.x.1987 Drenas KOSOVA
e-mail: x@hotmail.com

Choose a picture from the Gallery

Adem Hamza
(ADI)
x.x.1987 Drenas KOSOVA
e-mail: x@hotmail.com

Choose a picture from the Gallery

Asllan Zymberi
(CANI)
x.x.1987. Drenas KOSOVA
e-mail: x@hotmail.com

Choose a picture from the Gallery

Vjoleta Baleci
(LETA)
Product line 1
Product line 2

Choose a picture from the Gallery

Arlinda Gjylani
(LINDA_LINDA)
27.10.1987 Drenas KOSOVA
e-mail: Arlinda_k@hotmail.com

Choose a picture from the Gallery

Qama Ramadani
(QAQA)
24.06.1987 Drenas KOSOVA
e-mail: Chama_Ramadani@hotmail.com

vav.jpg

Albert Kabashi
(ALBI)
06.06.1990. Skenderaj KOSOVA
Nx. ne Sh.M. "Hamez Jashari" Skenderaj
e-mail:Albi053@hotmail.com

djalbanidrilonzenelaj.jpg

Drilon Zenelaj
(Drille)
09.10.1986 Köln Gjermoni
e-mail: Djaloshi_Therandes@hotmail.com

Enter content here

Enter content here

Enter supporting content here

Dj. Albani Music For Ever